fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  04.03.2018 Bal Masqué: “Carnaval in Venezia” met DJ LaBee

TOXIC TANGO AFTERNOON





  Bal Masqué: “Carnaval in Venezia”


met DJ La Bee 
(50% klassiek en 50% Neo/Anarchisto)




  + “Spice up your tango” WORKSHOP

met Callan Correo & Chantal Lathuy




 



Zondag 4 maart om 14u starten Callan & Chantal met een  leuke workshop om in de sfeer te komen… Tijdens deze “Spice up your tango”-workshop ontsluieren we weer enkele tango-geheimen. Iedereen van harte welkom!



Van 15u tot 19u: sfeervolle dansnamiddag met thema: “Carnaval in Venezia” Kom deze keer gemaskerd naar de De Wijnpers en dans incognito met iedereen die je nog nooit ten dans durfde uitnodigen...

DJ La Bee zet de namiddag dansant in met de allerbeste tangonummers! 50% neo/Anarchisto, 50% de beste klassieke tango's, walsjes en milonga's.

Chantal zorgt zoals steeds voor een lekker hapje. En voor de deelnemers aan de workshop een dessertje voor extra dans-energie. Deze keer kan je al uitkijken naar een appelcake-maison.

Ook beginners zijn hartelijk welkom op de Toxic Tango Afternoon om kennis te maken met Argentijnse tango en met Toxic Tango!

Je doet er ons een groot plezier mee om dit evenement te delen en je vrienden, familie en collega’s mee te brengen naar deze dansnamiddag. Zo werken we samen om het ‘tangovirus’ te verspreiden ; )

 



Wat :Tangobal met DJ La Bee (50% klassiek en 50% Neo/Anarchisto)

Voor wie : Iedereen, alle niveau’s



Wanneer: zondag 04/03/2018

14u-15u: ‘Spice up Your Tango’ Workshop met Callan Correo & Chantal Lathuy

15u-19u: Bal met DJ La Bee

 

Dresscode: Carnaval in Venezia; gemaskerd

Waar: De Wijnpers, Mechelsevest 72, 3000 Leuven

Voor wie : Iedereen, alle niveau’s



Inkom :

Bal: 7,50 euro

Workshop, dessertje + Bal: 15 euro

Superdancers: gratis BAL bij deelname workshop

 



www.TOXICTANGO.com
intoxicating the world…







» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel