fotogalerij

titelafbeelding titelafbeelding

Agendaitem


  08.05.2010 EXCLUSIEF: TOXIC-TANGO-CRUISE met Callan & Chantal

Middellandse Zee TANGOCRUISE
“MSC Fantasia”
8 MEI – 15 MEI 2010
Callan Correo & Chantal Lathuy

Vertrek MARSEILLE: zaterdag 8 mei 2010
Aankomst MARSEILLE: Zaterdag 15 mei 2010


English:
Callan Correo: callancorreo@toxictango.com
++32 (0)486 51 63 03
Français:
Chantal Lathuy: chantal@toxictango.com
++32 (0)487 457468


Ben je geïnteresseerd? Laat het ons snel weten!!!





Programma:
Zaterdag 08 mei: MARSEILLE (Frankrijk)
Zondag 09 mei: Genua (Italië)
Maandag 10 mei: Napoli (Italië)
Dinsdag 11 mei: Palermo (Sicilië)
Woensdag 12 mei: Tunis (Tunesië)
Donderdag 13 mei Palma (Balearen)
Vrijdag 14 mei: Barcelona (Spanje)
Zaterdag 15 mei: MARSEILLE (Frankrijk)

Aanbod:
U kan inschrijven voor de volgende programma’s:
- 1) Middellandse Zeecruise
- 2) Middellandse Zeecruise + Tango-initiatie (geen enkele voorkennis vereist)
- 3) Middellandse Zeecruise + Tango-stage (alle niveau’s)

Prijs:
MSC Cruises Brochureprijs: +/- 1850 Euro
Toxic-Tango-Prijs *: 1299 Euro per persoon (op basis van een tweepersoonskajuit)
* Prijs op basis van minstens 8 (dans)koppels

Inbegrepen in de prijs:
Verblijf vol pension (uitgezonderd drank), animatie & shows aan boord, Tangolessen met Callan Correo & Chantal Lathuy, Practica’s, Tangobal, haventaksen volwassenen, coctail van de kapitein, galadiner, gebruik van fitnessmateriaal

Niet inbegrepen in de prijs:
transport naar en van Marseille, persoonlijke verzekeringen, annulatieverzekering, dranken aan boord, excursies, persoonlijke uitgaven, fooien aan personeel aan boord, transfers haven/luchthaven, haventaxen voor de kinderen.

Benodigde reisdocumenten:
Geldige identiteitskaart/reispas

Tarieven 2010 TGV 2de klasse Brussel-Marseille-Brussel retour
Groepstarief 2de klasse € 200,00 per persoon retour vrij van BTW inclusief dossierkosten (normaal tarief: € 284,00 pp)
Brussel-Zuid 10h21 Marseille Saint Charles 15h17 TGV 9826
Marseille Saint Charles 13h39 Brussel-Zuid 19h30 TGV 9866
Heenreis Brussel-Marseille TGV stopt te CDG Aeroport, Marne la Vallee, Valence, Avignon, Aix En Provence
Terugreis Marseille-Brussel TGV stopt te Aix en Provence, Avignon, Lyon Part Dieu, Marne la Vallee, Aeroport CDG, TGV Haute Picardië en Lille Europe

Het enige wat hier niet in is voorzien is de transfer TGV-terminal/MSC Fantasia en terug. De beste en voordeligste oplossing hiervoor is enkele gewone taxis. (kostprijs: ongeveer 25 euro/taxi voor 3 à 4 personen)



Aan boord…

MSC Fantasia:
Dit is het grootste (333 meter) en nieuwste (2009) cruiseschip dat ooit voor een Europese rederij gebouwd werd. De MSC Fantasia staat zowel garant voor het exclusieve comfortniveau als ook voor de technologische innovaties waar het milieu mee beschermd wordt.
Op het moment dat U op dit drijvende zeepaleis inscheept, stapt U binnen in de unieke en uiterst elegante wereld van pure Italiaanse luxe en ontspanning. Het MSC Fantasia Cruiseschip belichaamt de ultieme bestemming waar iedereen ooit al wel eens van droomde!

Luxe kajuit aan de buitenkant met privébalkon
Categorie 11/10/9/8 volgens beschikbaarheid
Luxekajuit van 19,3 m2 met 2 éénpersoonsbedden die tot een tweepersoonsbed kunnen omgevormd worden, badkamer, airco, telefoon, TV, minibar, kluis
Ontbijt kan desgewenst gratis in de kajuit bezorgd worden.

Amusementsfaciliteiten aan boord:
Squash, joggingpiste, sportcentrum, spa- en welnesscentrum, schoonheidssalon, gym, theater, casino, discotheek, F1 simulator, 4D cinéma, sigarenclub, internet, wijnbar, sportbar, Jazzbar, koffiebar, 19 bars, 4 restaurants, 2 zelfbedieningsrestaurants, pizzeria, winkelcentrum, 4 zwembaden, 12 whirlpoolbaden, glijbaan, zwembaden met schuifdak, zeer uitgebreid animatieprogramma.

Pure Verwennerij:
Van Verfijnde Italiaanse specialiteiten, ambachtelijk gemaakt ijs en echte espresso tot de beste internationale keuken: de restaurants op de MSC Fantasia bieden een enorme keuze aan gerechten en decors, voor elk wat wils.

Callan Correo & Chantal Lathuy
…een veelgevraagd en succesvol danskoppel van de nieuwe tangogeneratie met een gegronde basis van klassieke & hedendaagse dans, gevormd door de grootste Argentijnse tangomaestro's aller tijden. Intimiteit, communicatie en sensuele elegantie zijn eigenschappen die zij onlosmakelijk verbinden met de Argentijnse Tango.
Samen verzorgen zij lessen, workshops, shows en demonstraties in binnen- en buitenland en dansten zij zelfs op the red carpet van de Oscars in Hollywood ter gelegenheid van de film “Tanghi Argentini” waarvoor zij tekenden voor de dans en choreografie.
Door de jaren heen ontwikkelden zij hun unieke pedagogie en lesmethodiek waardoor hun lessen een schat aan vernieuwing brengen voor dansers van alle niveaus. Ben je beginner of vergevorderde danser? Als heuse chirurgen dringen Callan & Chantal dadelijk door tot de essentie van je tango, waardoor zelfs de meest complexe figuren en bewegingen even eenvoudig en bereikbaar worden als een simpele "salida".

! Argentijnse Tango is HOT !
Ooit ontstond de Tango op de boten die de overtocht van Europa naar Argentinië verzekerden. Ook vandaag de dag laten steeds meer mensen zich betoveren door het flitsende benenwerk, de ingehouden passie en de verleidelijke blikken van Argentiniës exportproduct nummer 1.
Herbeleef de grandeur van weleer in een wel uiterst elegant designjasje want tijdens deze Tangocruise krijg je de kans om niet alleen kennis met de Argentijnse Tango te maken als dans, maar ook met het sociale cultuurgegeven, de etikette en de geschiedenis vanaf de jaren 1900 van de Argentijnse Tango en Buenos Aires, dit alles op boeiende en speelse wijze gebracht door Callan en Chantal die deze magistrale dans voor iedereen toegankelijk maken!

Of om het met de woorden van de kapitein te zeggen:
Als U van zon en zee & luxe houdt, begint Uw droomvakantie hier. Wij heten U graag welkom aan boord voor een onvergetelijke ervaring.





Info & Inschrijvingen:
Momenteel zijn er nog 2 kajuiten beschikbaar voor deze Middellandse Zee TANGOCRUISE .
Geïnteresseerd? Laat het ons snel weten!
Chantal Lathuy: chantal@toxictango.com ++32 (0)487 457468


FACEBOOK EVENT:
www.facebook.com/event.php?eid=182463042233

www.toxictango.com
intoxicating the world…




» agendaoverzicht

Met dank aan :

logo Made For You logo Ritmik logo 30cc logo Uit In Leuven logo Louis Widmer logo concrete-websolutions logo e-visible cliniclowns logo logo El Rumbo logo Melixander logo Bed & Breakfast Daniels logo Fotografie Koen Hillewaert logo Another dimension of an idea logo sweet art logo Huis van de Toekomst logo Kringwinkel